Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pevný disk není na TCL vidět

Od: detroit
Zdravím, mám pevný disk který se mě na Tv TCL nechce objevit.. navíc se po jeho připojení TV začne divně chovat..jak kdyby jí rušil... zajímavé že v jiné místnosti mám taky Tv TCL a tam to normálně jede. Kde může být problém?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

halamus
hodnocení

0x

Co je na tom pevném disku? Běžné soubory (fotky, hudba, videa, ...), nebo záznamy pořadů z druhé TV?
S těmi záznamy je problém, dají se přehrát pouze na téže TV, nestačí ani to, že jde o naprosto stejný typ TV.

Zkusil jse klasiku, aspoň na pár vteřin (doporučeny jsou řádově minuty, ale u mé TV a IPTV set-top-boxu stačí asi 5 vteřin) odpojit TV ze zásuvky a zase připojit?
Použil jste stejný USB kabel? Myslím, si, že ano, ale ptám se pro jistotu.
Zkuste jiný USB vstup.
Taky může být, že obě TV jsou různého typu a jedna z TV si s nějakého důvodu (velikost disku, souborový systém, ...) s HDD neporadí. Píšu to jako poslední možnost, bo se mi to jevé jaké nejméně pravděpodobné.

detroit
hodnocení

Na disku jsou filmy a fotky. Tu Tv jsem zkoušel restartovat ale nepomohlo.
detroit
hodnocení

No a jiný USB vstup nelze zkusit protože TV má jen 1..

111®
hodnocení

0x

Jak je dlouhý kabel?

detroit
15.02.26 12:02
hodnocení

50 cm

krtek6
hodnocení

0x

a je to pevný disk, který potřebuje dodatečné napájení?...

detroit
hodnocení

No normální disk s připojením USB

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]