Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Party box JBL

Od: jarinfaltas®

Dorý den , jen by mě zajímalo jak jste spokojeni s těmito boxy ja jsem pořídil jbl 120 a dome poslouchám denně hudbu ale i radio z reciveru Yamaha spropojeného s reprosloupy a tedy muj nazor na box je ten , že co se týče reprodukce tak ani s poloviny nenehradí zvuk s toho lety prověřeného reciveru , ale já jsem si tady nechtěl stěžovat , jen mě zajíma jak to mate vy,ještě doplním , že party box mám pořízen k učelu ozvučení zahrady na chalupě , takže jsem ho nepořízoval jako primárně pro domácnost.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Je to Party box, na ozvučení zahrady či tělocvičny ideální, má to líbivý zvuk s posílenými basy, ale samozřejmě, že to nebude hrát ani zdaleka tak čistě a věrně, jak receicer a kvalitní sloupové reproduktory. Každé z toho má prostě jiný účel :)
Ale hlavně, je to jen jeden reproduktor, na vychutnání hudby je pro mě stereo naprostou nutností.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]