Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

O2 Televize programy

Od: jarinfaltas®

Dobrý den omlouvám se za laický dotaz , mám ted krátce one play a dnes jsem chtěl sledovat hokej který je na čt sport plus a v mé nabidce jsem to nenašel ,tak se dívám na tabletu na webu čt sport , je možné že v zakladní nabídce to není?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Čt Sport plus je není v nabídce žádného poskytovatele televize. Je to akce jen ČT a jejich digitální (internetové) platformy.

Nejjednodušší je pokud vaše televize resp. poskytovatel signálu podporuje Hbb TV (červené tlačítko), tak zmáčkněte zelené tlač. a zapne se vám rovnou ČT Sport plus. Případně zmáčnete červené a Sport si vyberete z nabídky.

Jestli to nejede a máte smart TV, tak si návod najděte zde na webu ČT.

jirib
hodnocení

0x
Lze sledovat zdarma na webu České televize nebo v aplikaci ČTsport...
Oneplay na to nepotřebujete...
hodnocení

ano tak to právě dělám škoda že se nedá zrdcadlit z noteboku na tv

111®

Proč by to nemělo jít? Tv nastavte v NB jako druhy monitor

poc

Aplikace iVysilani na Apple iPhone nebo iPad a do televize zrcadlení přes AirPlay, kde je problém?

aplikace oneplay nevím zda umí zrcadlit?

hodnocení

0x
A máte co? Extra zábavu? Nebo jen základ? Podle toho jsou jen některé Sporty, jinak je tam Sportovní balíček za příplatek. Více o2.cz/...
hodnocení

ano uz jsem se na dival a mám zaklad(komfort) tudíž tam ten sport pus není.

Je jedno jaký má balíček. ČT Sport plus Oneplay nevysílá. Není to další program. Je to internetová stránka případně aplikace.

hodnocení

0x
Na tohle vůbec nepotřebuješ Oneplay. Na to bohatě stačí běžný příjem ČT a program ČT sport a potom cervený nebo zelený tlačítko.
Taky si to můžeš pustit v telefonu v aplikaci ČT sport a zrcadlit na televizi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]