Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zpoždění vysílaní O2

Od: jarinfaltas®

Dobrý den dnes jsem zjistil při hokeji , že mám zpožděný přenos v Olomouci na čt sport oproti kamarádovi který je ode mě vzdálen ca 10 km jsme oba na 02 ,je to ca o 40 vteřin , čím to?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

A oba přijímáte signál na anténu? Nebo každý na něco jiného? Třeba IPTV a druhý ...něco, doplňte ...

doplněno 11.02.26 20:20:

Takže internet a tedy IPTV; pak ... Služba O2 TV (od března 2025 transformovaná pod novou platformu Oneplay) umožňuje vracení se v programu, což je funkce známá jako zpětné zhlédnutí. Váš známý sledpval hokej v reálném čase (asi ... ), a vy se zpožděním (zpětné shlédnutí). Proto časový rozdíl. Jednoduše se "posuňte" na aktuální čas ...

hodnocení

internet od 02 standartní routery

hodnocení

Je možné , že jsem to měl já nějak špatně puštěné , mám O2 krátce a ještě mám v tom obsluhování docela chaoz ,díky zy odpoved.

111®
hodnocení

0x

Jste to nepustili synchronně

hodnocení

ne ale telefonovali jsme si pravě v pruběhu dnešního zapasu a oni ten přenos měli 40 vteřin přede mnou

hodnocení

0x

Dobrý den! Přijímáte to oba ze stejného vysílače, sítě? Podle časového posunu se zdá že určitě ne! ;)

hodnocení

tak to nevím ale asi ne ,mě jen zarazilo to zpoždění bylo to fakt o 40 vteřin což se mě zdá hodně

mudrsova
hodnocení

0x
Nemáte to zpožděné o 40s, to on to ma napřed.

111®
hodnocení

0x

Jaký druh připojení který máte? Jaké jsou síťové karty , jak jste kdo v routeru připojení. Nic z toho není uvedeno v dotazu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]