Nejste přihlášen/a.
1x
zdravím ,
spiše je otázkou jakým způsobem sledujete televizní vysilaní
Google TV je nastupce andriod TV
já Google TV moc nemusím mám radší WebOS od LG Tizen od samsungu jsem nezkoušel pak je tu VIDAA tam je ,ale problem se nedostupností některých aplikaci pak je tu ještě nový titan os od philips tam je ten stejný problém
Mám Sony Bráviu s ich systémom. Po čase skončila podpora z ich obchodu a ostali len apky od výroby, a aj tie začali haprovať kvoli pamäti. Takže teraz už aj Yotube ide cez android box.
kasper® - při terestrickém vysílání nepotřebujete žádnou aplikaci. Prostě připojíte anténu a dáte vyhledat programy.
v tom připadě bych doporučil jakoliv systém kromě gogole tv
je to na vás já bych zkusil VIDAA nebo Ttian os od phlipsu
V tom případě je jedno, jaký to je systém, ale když mám TCL, Android můžu občas využít, funguje dobře. Ale televizi jsem vybíral primárně podle mých potřeb a recenzí. Že to vyšlo na TCL, je shoda okolností a nelituji. TCL je dnes už špičková značka.
Díky všem za odpovědi. Nevěděl jsem, že Google TV je nástupcem Androidu. V obýváku mám LG televizor, který běží jen jako monitor k TV BOXu, který právě má Google TV. V ložnici mám TCL televizor s Androidem, který běží dobře pro všechny aplikace - SKYLINK Live, ONEPLAY, YOU TUBE a mnoho dalších.Do obýváku plánujeme větší obrazovku, a proto jsem se ptal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.