Nejste přihlášen/a.
40" LED Wifi, bez ramecku.
DEKUJI!
2x
A co je od televize očekáváno.
V současnosti s touto úhlopčíčkou ideálně QLED a pak je na výběr řada OS ( operačních systémů )
Zrovna 40´´ je mimo rozměr - zde není moc velký výběr.
Standart je 32 a až potom 43 palců.
Mám doma dvě televize jedna je LED a druhá QLED a v obrazu je zásadní rozdíl
QLED jednu mensi mam, myslela jsem, ze LED mi bude stacit. Stavajici TV Toshiba, jenze uz je na odchodu, udelal se mi modry prouzek zdola nahoru ve tretine obrazovky. Ale tenhle model stary ma hezky obraz i kdyz jasne, vedle LED a QLED je to nesrovnatelne. Nemam moznost menit vzdalenost sezeni ani tv a v malem prostoru je 40 tak maximum.
Potrebuji jen konzumovat dokumenty a filmy, potrebuju USB a wifi a smart a bez ramecku. Hry v zadnem pripade. Nic jineho me nenapada? Kdyz jsem hledala, snad JVC a Thompson, snad i LG?
Dekuji za ochotu pomoct.
2x
Televize TCL 40S5K
datart.cz/...
alza.cz/... tady je o korunu levnější
Cenové srovnání platí po započítání aktuálních slev, první prodejce má cenu po slevě upozaděnu.
Telka je "jen"Full HD, nikoliv 4K. Nevím, zda máte dostupný obsah ve 4K, některé mobily "umí"4K video, ale je to stejně mazanina. Neplatí pro prémiové modely prémiových značek. Zbývá prohlížení fotek a je otázkou, zda se kvůli tomu vyplatí připlácet.
2x
Na ovládání mě nejvíce vyhovoval Panasonic, ale se starým systémem Home screen.
Já bych vyrazil do obchodu a televizi si tam vyzkoušel.
Konec éry? Televizory Sony bude vyrábět TCL, značka Bravia zůstane
idnes.cz/...
Píše se o tom i na mnoha dalších webech.
2x
QLED zobrazovače mají o poznání lepší gamut, tedy barvy, které jsou schopny zobrazit, než běžné LED. Například na pleťovkách a na záběrech z přírody je to krásně vidět.
Mini LED mají lepší kontrast, ale na OLED nemají. Levnější OLED mají nízký jas.
Kdyby se mi teď pokazila telka, koupím QLED, když to bude za pár let, pravděpodobně koupím OLED.
2x
Značku Samsung možná i LG a TCL. Doporučím i připlatit si prodloužení záruční doby. Sony nedoporučuji, mají v ČR velmi mizernou podporu.
Ano, vyspionila jsem, ze LG a Samsung. Jinou neberu. Tady uz podekuju, Kazda odpoved na muj dotaz me posunula v rozhodovani.
Se Samsungem špatná zkušenost... dva měsíce po záruce přestal fungovat YouTube. Když jsem se dotazoval výrobce, bylo mi řečeno, že TV je starý model a oni nebudou ztrácet čas, aby pro něj upravovali a udržovali aplikaci pro YT, ať si koupím novou TV. Takže díky, ale už nikdy víc.
2x
Za tu cenu bezkonkurenční.
Moje TV jede přes kabel na optice. Napojil jsem USB disk s pohádkami, syn má rád YouTube, manželka iVysílání...
Mám Hisense od 12.11.2019 a nedám na ni dopustit. Vše funguje jak má, včetně podpory aplikací a aktualizací systému.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.