Mám vícero PC nebo síťového příslušenství , které mi neustále běží, jde od krabičky na 5/9/12/20 Voltů (většinou spotřeba do 8W a kulatý konektor 5mm) a jelikož počet zásuvek je konečný, tak se to snažím nějak redukovat. A taky že nechci aby mi trčelo z zásuvek 5 zdrojů na nízký příkon ,který mohou pískat, svítit, hřát nebo odejít. 5Voltová zařízení se mi povedlo konsolidovat tím, že jsem z nadbytečných USB kabelů napájel ty kulaté koncovky a 5V zdroj má kdejaký zásuvka nebo to mohu vyvést z portu počítače. To mám vyřešené ale prosím o nápad, radu, jak podobně řešit zařízení pro 9+12V (stačí když to pojede na jedno napětí), rád bych to měl z jednoho zdroje. Máte nějaký konkrétní nápad nebo gadget (pokud možno ne noname, poběží nonstop a třeba celkem 10-25W bude dodávat) který by tohle řešil, třeba z jedné zásuvky? Zatím mě napadá rozdělat jeden 12V zdroj a přidělat na ně paralelně víc koncovek .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.