Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ESIM online - nové číslo

Od: jmlc® odpovědí: 4 změna:

ahoj, zatím jsem během půl dne prošel možnosti O2 a vodafone a už jsem z toho na prášky... Potřebuju pro otestování koupit třeba i za stovečku eSIMku. Po dlouhém hledání a marné komunikaci s roboty, nakonec i s podporou operátorů - utratil jsem sice 100,- za nákum eSIM, tu ale posílá vodafone poštou ve formě papírového QR kodu. (storno nebylo možné provést ani přes operáora - "já se do toho nedostanu" říkala ..)

Máte někdo zkušenost s nákupem eSIM - nového čísla? Moje představa je koupit někde simku online, která mi přijde okamžitě mailem nebo se zobrazí na webu operátora, já si to natáhnu do mobilu a aktivuji...

Chci přednabitou kartu - žádný tarif nebo převody čísel ...

Děkuji za radu a případně konkrétní odkaz.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Co třeba přes aplikaci Saily? Hned z aplikace jde eSim aktivovat.
play.google.com/...
hodnocení

zajímavá varianta - děkuji, jdu to prověřit

radil
hodnocení

0x

pokud vim tak CZ operatori, o2 urcite, esimky na anonymy (prepaidy) neumeji elektronicky - jen fyzicky - coz je evidentne tvuj pripad i u Vodafonu jak to popisujes (s TM nemam zkusenos eSim)

to umeji na smluvni zakazniky... A ta cena aktivace 99,- se da vokecat, nikdy jsem ji u o2 neplatil ani za ten prepaid... Ofiko to je vzdycky 99,- pri vymene simkarty nebo telefonu (kdyz vymenis telefon tak v podstate u prepaidu musis zaplatit 99 za novou esimku - ale jak rikam, jde to uhadat)

ty virtualy umi i revolut a kdejaka apka ti umi dat / prodat eSIM dneska... otazka je k cemu ji vlastne chces

dann
hodnocení

0x
Dobry den. Mobil cz. Sam jsem tam nakupoval. Do par minut qr kod na mailu a pripravene k pouziti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]