Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PlayStation 3

Od: tazatel123
Zdravím, má smysl kupovat PlayStation 3, když mám Xbox 360? PS3 neznám má nějaké výhody, lepší hry oproti X360? Děkuji za odpovědi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

1x

Otazkou je, zda ma vubec smysl kupovat skoro 20let starou herni konzoli, respektive zda to neni i zadarmo drahe...

hodnocení

1x
Nemá.
Sony už začíná omezovat funkce Play Station 4.
Trojka je už jen jako retro konzole.

hodnocení

0x
KUP MINIMÁLNĚ PS 4
Srovnání PS3 a PS4
GPU (grafika):
PS3 má asi 0,4 TFLOPS
PS4 má 1,84 TFLOPS
To je 4–5× více grafického výkonu
RAM:
PS3: 512 MB celkem
PS4: 8 GB GDDR5
To je 15× více paměti + mnohem rychlejší
To znamená:
více detailů
větší textury
lepší světla/stíny
vyšší rozlišení
stabilnější FPS
větší mapy
plynulejší animace
PlayStation 3
PlayStation 3 #2
PlayStation 3 #3
tazatel123
hodnocení

Děkuji za přehled Playstationů, PS4 mám, bohužel jsem zjistil, že nemá zpětnou kompatibilitu s PS3 hrami. Nevím jaké všechny hry jsou na PS3, někdo na bazoši nabízí PS3 levně v mém okolí, tak nad tím uvažuji, hlavně kvůli exkluzivním hrám, které jsou jen pro PS3. Také nevím, jestli se vyplatí Xbox one, když mám PS4. Do nové generace konzolí se nehrnu, protože čekám, že bude sleva potom co vyjde PS6.

fly
hodnocení

0x

Ber můj názor jen jako názor, protože hry jsem hrál jedině na pc tam bych poradil přesně, ale podle mě to cenu nemá když máš XBox 360, protože podle mě jsou hry na XBox 360 i PS3 podobné tím myslím ve formátech a obraz na Xbox 360 vypadá lépe. Jinak taky jsem vždy hrál hry tzv zpětně. Proč kupovat drahý hardware, když za 5 let hra neuteče a co jsem objevil starých, ale dobrých her je nespočet. Grafika nehraje u mě až tak velkou roli, ale zejména zábavnost hry. Takže tu mám něco zase do zásoby na nové pc které pořídím a dáme si v klidu např. RDR a RDR2 a další.

jm
hodnocení

0x
Netuším jak Xbox, ale move ovládání a pohybové hry jsou na PS3 super.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]