Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náhrada main board tv JVC

Od: babetka

Dobrý den,

neví prosím někdo kde se dá sehnat nová deska main board pro Tv JVC LT-65VU83L?Jaká je tam cca cena a má to ekonomicky smysl?Děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Vymenit to ma vyznam ak :

1. Zozeniete z vraku s rozbitou obrazovkou zakladnu dosku zadarmo.

2. Viete to urobit sam.

Objednat nahradny diel a platit servis = kupte novu TV.

k2
hodnocení

0x

Obavam se, ze bez vyrobce a presneho typu desky se tezko dockate rady. Respektive kdyz budete mit TV rozebranou a budete vedet presny typ, tak uz si to vygooglite sam/sama.

babetka
hodnocení

Zdravím a děkuji,samozřejmě si daný typ po demontáži zjistím,myslel jsem,jestli třeba někdo neřešil ten samý problém.

tvamana
hodnocení

0x

Nová deska bude okolo 3000 například - jen tipuji - stačí si zavolat do servisu tam ti dají odkaz na servis A ka a ten ti řekne cenu kolik chceš za desku

Rozeber to a mrkni na eBay podle údajů na desce

Pak můžeš posoudit jestli se TI to vyplatí nebo ne! Jak to máme vědět my? Každého situace je jiná a pro někoho kdo vydělává 150 000 měsíčně a nemá volný čas na to se hrabat ve starým šrotu to asi smysl dávat nebude

hodnocení

0x
A co s tou deskou je, nejsou jen vyschlé kondiky ve zdroji nebo neproběhla nezdařená aktualizace?
babetka
hodnocení

Dobrý den

zdravím bery,na tv se rosvítí pouze logoJVC a bliká červeně ledka.Nic dalšího se neděje.Díky za pomoc.

halamus

Klasika, tedy vypnout na hodinku ze zásuvky a pak zapnout, vyzkoušeno?

babetka
hodnocení

Zdravím halamus,i toto vyzkoušeno,každopádně děkuji za ochotu.

Taky jsem jednou nějakou, jestli dobře pamatuju, tak právě JVC, neodolal jentak nechat vedle elektro kontaku. Taky vždycky jen nabehlo logo, zablikala, chvíli nic a zase dokola. Šel jsem po kondikach a nic, byly v pořádku, napětí všude stabilní, ani připojení na externí zdroj nic nezměnilo. Když jsem pátral po webu, četl jsem o víc takových případech, příčinou podle všeho byla nezdařená aktualizace firmwaru, která desku takhle zabila, řešením pak snad teoreticky jeho přehrání. Takže letěla zpátky do elektroodpadu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]