Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žárovka do čelovky

Od: bratrh® odpovědí: 8 změna:

Zdravím.Mám čelovku Cattara 13123 a odešla žárovka.Nevíte někdo,zda li by se dala sehnat nová?Je mi líto ji vyhodit a koupit novou,protože před 3mi měsíci jsem kupoval nové baterky za 700kč.Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

0rion
hodnocení

3x

Já se jen zeptám, jak víte, že odešla ledka? Většinou totiž v těchto čínských čelovkách odejde elektronika.

ttt
hodnocení

2x
V celovce není žárovka, ale ledka s řízením-zdrojem konstantního proudu..
Tak pokud odešla ledka stačí odpajet a vyměnit.
hodnocení

Ano je tam ledkaCREE XM-L T6.Prodá mi ji někdo?

pecenkav
hodnocení

1x

megaknihy.cz/...

Nějak to nechápu, čelovka asi za 500,- a ty koupíš novou baterku za 700,- a ještě chceš sehnat novou ledku, já bych koupil novou čelovku

0rion

Zmíněná čelovka je podle všeho napájena dvojicí Li-ion akumulátorů 18650, a značkové lionky jsou dost drahé, i když 700 je nějak přespříliš.

hodnocení

Je to 18650 a kupoval jsem je v Datartu.

Slušné 18650 stojí z Číny cca 70 korun, treba Liitokala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]