Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde červené tlačítko, Voyo

Od: nick odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

prosím Vás 14 dní jsem nebyla doma, nyni jsem se chtěla dívat na televizi (JVC) na voyo nebo i na čt na pořady přes červené tlačítko, nejde mi. Pokud chci jít na voyo, hlasí mi tuto chybu, již je to třetí den. Prosím Vás, kde může být chyba? Je to na na mé straně nebo je to chyba u nich ...? Děkuji za rady

Nejde červené tlačítko, Voyo

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kmet
hodnocení

0x

voyo se změnilo na oneplay.

hodnocení

0x

1. voyo je nyní oneplay

2. k provozu HBBTV neboli červeného tlačitka je potřeba mít televizor připojen k internetu

nick
hodnocení

Ano ano omlouvám se spletla jsem je to Oneplay, ja mám ještě v hlavě zafixovaný starý název, kontrolovala jsem připojení k internetu to mam taky, hlásí mi to připojeno

Nejde červené tlačítko, Voyo #2

použivaté i jiné aplikace jako např. netflix a ty vám fungují

Běžný nešvar, to je věta oznamovací, pokud se ptáte, je tak těžké dát za větu otazník?

hodnocení

0x
Tak klasika.
Odpojit TV od el.sitě (cca..5-10minut)
Podívat se jestli není nějaká aktualizace TV, aplikací.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]