Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Video srt na video avi

Od: bleskowka® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den na VLC jsem zabetonoval titulky a video má koncovku srt a potřebuji avi nebo mp4. Jde to upravit? DÍKY.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Nevím, co máte na mysli zabetonováním titulků, pokud vím, tak VLC neumí titulky zakódovat do videa, jen je umí zobrazit.
Koncovku srt nemá video, ale pouze soubor s titulky, což je prakticky jen textový soubor. Pokud jste koncovku video souboru přepsal na srt, stále je to videosoubor a koncovku můžete přepsat zpět např. na avi.

hodnocení

Je to video,které má tu koncovku srt, a normálně přehrává s titulky,jak jsem nahrál na VLC. VLC má možnost titulky srt nahrát do videa bez titulku napevno, takže netřeba mí zvlášt video a srt se stejným názvem.

Video srt na video avi
No a zkusil jste prostě jen opravit koncovku na avi, nebo mp4?
Jako že neumíte přepsat tři písmenka?

hodnocení

To právě neumím.. Film mi hraje správně s titulky, jen ho nemohu poslat na kanály pro přehrání. Vyžaduje video kontejnery, proto ten muj dotaz.

fly

Zkopíruj ten film do jiné složky. Klikni na něj pravým a zvol upravit/přejmenovat a pak přepiš tu koncovku a zmáčkni Enter.

Tak soubor i s titulky převeďte v tomtéž VLC do MP4. To už je kontejner.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]