Nejste přihlášen/a.
Jaký OS preferujete (Android, Tizen, web OS, Google,...), případně proč? Můžete uvést klady i zápory. Děkuji.
3x
doplněno 01.01.26 14:24: Podotýkám, že to pro mě byla tehdy taky naprosto neznámá značka, ale na tu cenu měla dobré parametry a hlavně recenze, tak jsem ji zkusil (no co, při nejhorším bych jim ji do 14 dnů odvezl zpátky), ale mile mě překvapila.
1x
0x
Hlavne se vykaslete na nejakou hru na znacku. Je potreba vybirat konkretni MODEL. Vsichni vyrobci dneska nabizi slusne i spatne televize. Za 12k Hisense nebo TCL, a budete radi, kdyz tov 55 bude za neco stat.
Každá slušně vychovaná televize umí nahrávat na USB, potíž je, že se nahrávka nedá přehrát nikde jinde, jen na přístroji, kde byla nahrána.
0x
Ono asi hlavně záleží na vkusu každého soudruha, že.
Já před asi šesti sedmi lety koupil Panasonic s My Home Screen, na normální sledování televize naprosto vyhovující, nabídka aplikací dost bídná, ovládání televize na jedničku s hvězdičkou. Ještě předtím jsem měl LG a to byla na ovládání naprostá katastrofa. Sestra má Philips a tam je ovládání taky dost zoufalý.
Před vánoci jsem si udělal rychlý přehled co je k mání a co by mě oslovilo. Panasonic s Fire TV sice dobrý, ale nabídka aplikací špatná. Philips má stále zoufalý ovládání, LG nějak po špatných zkušenostech nemám odvahu zkoušet, Samsung není úplně špatnej, Ovládání TCL a Hisense mě nějak nesedí, nevím no.
Co mě zaujalo je Sony, ale zase dálkový ovládání je malý, jako pro dětský ruce a nejpoužívanější tlačítka úplně dole, takže se to blbě drží. A nechají si to kluci japonský zaplatit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.