Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr nové TV - jaký OS?

Od: trtr odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, plánujeme zakoupit novou a větší TV do cca 10(12t), úhlopříčka od 43" výše. Mimo obraz je ale třeba vybrat i OS v televizi.
Jaký OS preferujete (Android, Tizen, web OS, Google,...), případně proč? Můžete uvést klady i zápory. Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Tak já preferoval TV LG z Web OS.
Až TV odejde, jdu do Hisense z Vidaa.
A proč...no proto.
trtr
hodnocení

*palec*, Hisense má dobrý poměr cena/výkon, ale pro mě celkem "exotika", stejně jako TCL

hodnocení

0x
Já preferuju Android (Google) TV. Protože si tam nainstaluju všechno, co potřebuju a chci, a nejsem limitovaný jen nějakou často dost omezenou nabídkou aplikací výrobce. Kupoval jsem relativně levnou 50" TV od značky TCL (stála nějaký 10 tisíc) a šlape pátým rokem naprosto bez problému.
doplněno 01.01.26 14:24: Podotýkám, že to pro mě byla tehdy taky naprosto neznámá značka, ale na tu cenu měla dobré parametry a hlavně recenze, tak jsem ji zkusil (no co, při nejhorším bych jim ji do 14 dnů odvezl zpátky), ale mile mě překvapila.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]