Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na plastová záda mobilu?

Od: aloisb® odpovědí: 6 změna:

Dostal jsem k Ježíšku nový mobil včetně plastového zadního pouzdra. Chybou je, že v tom plastovém pouzdru nesedí dírka pro sluchátkový jack na dírce telefonu. Tan plast je dost houževnatý a tak nevím, jak tu dírku trochu zvětšit doprava, aby se otvor pro sluchátkový jack plně odkryl. Co třeba pistolovou pájkou trochu natavit?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Špičkou ostrého nože a jemně zvětšit.

111®
hodnocení

1x

Sundat a zkusil bych jehlový pilník. Nebo proužek smirku, grilovací jehla nahřátá.

hodnocení

Zkusím nahřát tu grilovací nebo velkou šicí jehlu nad plynovým hořákem a trochu s ní otvor rozšířit.

riva
hodnocení

1x

Ať sedí nebo ne, přešel bych na bezdrátová BT sluchátka. Je to podlnější a i pro mobil je lepší, když z něj nekouká konektor, který ho různě namáhá.

Používám i BT, ale výstup na jack je pro mě dost nenahraditelný. Bohužel zaniká. A když je umístěn dole, tak je to taky na prd. Ale kvůli těsnosti do něj dávám špuntík.

hodnocení

0x

Nedávno jsem to po malých kouscích štípal kleštičkami na nehty. On ten otvor je stejně často nutné udělat větší, aby šel konektor dorazit až k tělu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]