Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mapy.cz počet instalací

Od: macvac

Mapy,cz mám nainstalované na dvou zařízeních. Když je chci nainstalovat na třetí, tak mi to napíše, že aplikace je dostupná na ostatních vašich zařízeních, a instalace se nekoná. Je možné, že toto omezení platí protože nemám zaplacené premium. Napište prosím jestli máte někdo stejnou zkušenost. Dík.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Nemáte na tom zařízení starý Android? Mapy chtějí 9+.
macvac
hodnocení

Jo díky. Mám tam 8ku. To jsem netušil. Když jsem dal aktualizovat, tak píše, že žádná aktualizace není dostupná. Telefon je z roku 2017, tak to asi nepůjde.

rychladoba
Njn, 8 let je dle dnesnich meritek elektrosrot. Mam podobny, ale uz jen jako budik
Macvac, zkuste Organic Maps, ty na 8 půjdou.
vernon
Podle "módy" je to elektrošrot. Ale třeba můj telefon z roku 2016 je jak nový, včetně funkčnosti... :)
A je na něm Android 9 Pie. Se divím, že na telefonu o rok mladším, je ještě Oreo...
Tak nemůžou držet kompatibilitu na 8let starý android. Ono by to šlo, ale ten kód bych teda nechtěl udržovat. Nový systém prostě některé věci dělá jinak.

hodnocení

0x

Jsem přihlášen na mapy.com na dvou telefonech a dvou počítačích.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]