Nejste přihlášen/a.
Dobrý den/ahoj,
telefon může kdykoliv vyklouznout z ruky a tak vždy na telefonu mám ochranné sklo na displej a silikonové pouzdro na zadní straně telefonu.
Kupujete si i ochranné sklo na objektiv nebo čočky telefonu?
Nikdy jsem to neřešil, ale nerad bych si rozbil foťák na telefonu. A prý to kazí fotky.
Napište, jestli máte zkušenosti, díky.
2x
Zajímavé je, že moje a manželky jsou roky v pořádku, ale třeba synovi údajně samo od sebe prasklo. A to myslím zrovna krycí sklo zadní čočky.
Tak prasknout "samo" to může. Stačí ho mit v kapse a sednout si nebo se o kapsu (a tím i o telefon) opřít. Člověk si to ani neuvědomí a pak to zjistí až za chvíli, když ho vytáhne z kapsy. Taky jsem vždycky měl sklo a některé po pár dnech okolo displeje oprýskané a po pár týdnech i sklo prasklo. I když mi tel. nespadl.
2x
Já bych zase nesmysl ten telefon v pouzdře.Pouzdro opět zvětší nepatrně telefon a při dnešních velikostech telefonu to je pro mě už neakceptova
( I to Nillkin pouzdro vybírám podle rozměrů z o chlup menšího mobilu, aby ani na výšku x šířku nebyla dvířka větší, než můj mobil. Ono to Nillkin Qin Book je samo dost minimalistické, ale ta plastová část je z křehké hmoty. No a potřebuji i tu kapsičku.)
2x
Žádné ochranné sklo na objektiv nebo displej mobilu nikdy nepoužívám. Je to zcela zbytečné a tahání peněz z kapes lidí kteří se nechají oblbnout tím, že je to k něčemu dobré. Na žádným z mobilu který jsem měl jsem žádné sklo nebo folií neměl a i bes toho se mi objektiv nebo displej na nich nepovedlo rozbít nebo poškrábat a to i přes to, že mi už několikrát ty mobily spadly na zem. Nechápu lidí kterým se rozbíjí nebo poškrábe na mobilu displej nebo objektiv. Mobil je věc o kterou je třeba se patřičně starat a nezacházet s ním nějak brutálně. Já mobil nikdy nikam nehážu, nenosím ho jen tak volně někde v tašce mezi nářadím a hlavně používám na něho pouzdro které mi kryje jeho displej a objektiv. Chápu ale, že jsou někdy situace kdy i při opatrnosti může mobil vypadnout z ruky a podle toho kde spadne se může displej nebo objektiv rozbít nebo poškrábat.
0x
Na telefonu jsem nikdy žádné ochranné sklo neměl, ani obal. Z kasy mi vypadnul nepočítaněkrát, display už byl tak dodrásaný, že jsem ho musel přebrousit a vyleštit, aby to bylo zase pohodlně žitelné, taky teda v jednom rohu naprasklý. Nevím, jak dlouho jsem ho měl, jestli 15 let nebo víc, ale sloužil věrně a definitivní ránu dostal až když přestal fungovat reproduktor a tak přestal vyzvánět.
Teď mám teda nový, taky bez obalů a sklíček, uvidím, jak se osvědčí ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.