Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Televize JVC LT-50VAQ3435 má mikrofon?

Od: tanetka9 odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, myslela jsem si, že v dnešní době je to už automatické, že televize má v sobě zabudovaný mikrofon. Nicméně zjistila jsem, že tento typ televize nikoliv a jsem zvyklá např. na YouTube vyhledávat vše hlasem. Zkoušela jsem mluvit i přes apku v mobilu, Google TV a také nic. Prosím, má tu někdo tip, jak jinak by to ještě mohlo jít? Když mi to nejde ani přes Google TV,tak si nemyslím,že by to Smart TV ovladač vyřešil.
Moc děkuji za rady.
PS: V nastavení mám mikrofon aktivovaný. Takže vše možné jsem zkusila a už si nevím rady.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Jen takovej nápad, není mikrofon v dálkovém ovládání?
tanetka9
hodnocení

Není, mrkněte. Vždy když mluvím, objeví se hláška, že mě nejde slyšet, ať to zkusím znovu, přitom úplně křičím. Nebo myslíte, že by pomohla přeinstalace YouTube?
Děkuji
Televize JVC LT-50VAQ3435 má mikrofon?

hodnocení

1x

Asi děláte něco špatně.

Dle návodu má hlasové vyhledávání

Jo a vetšinou se mluví do dálkového ovládání, ne přímo na TV

DALŠÍ FUNKCE
Bluetooth
Podpora ALLM
Podpora eARC
Prohlížeč médií
Hlasové vyhledávání
EPG - průvodce televizními programy
Teletext
Rodičovská kontrola

tanetka9
hodnocení

To nevylučuji, ale co? Ovladač jsem poslala do komentáře nad Vámi. Já myslím, že ten ovladač nemá v sobě mikrofon. Je to originál ovladač k TV, je to zvláštní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]