Nejste přihlášen/a.
Moc děkuji za rady.
PS: V nastavení mám mikrofon aktivovaný. Takže vše možné jsem zkusila a už si nevím rady.
1x
Asi děláte něco špatně.
Dle návodu má hlasové vyhledávání
Jo a vetšinou se mluví do dálkového ovládání, ne přímo na TV
DALŠÍ FUNKCE
Bluetooth
Podpora ALLM
Podpora eARC
Prohlížeč médií
Hlasové vyhledávání
EPG - průvodce televizními programy
Teletext
Rodičovská kontrola
0x
doplněno 25.12.25 13:17: Ovladač mikrofon má. Podívala jste se na na odkazu na to video: Bluetooth ovladač a hlasové vyhledávání?
doplněno 25.12.25 13:19: Aha,tak to netuším,proč to nejde. Ale vesměs všude je uvedeno,že hlasové vyhledávání umí. Možná bych udělal reset všech nastavení a zkusil to znovu.
0x
Zkoumal jsem návod a tam by měl být na ovladači symbol mikrofonu a protože na ovládání RM-C3607 není tak zřejmě ovládání zvukem z něho nepůjde. Předpokládám z vlastní zkušenosti, že je potřeba jiný multimediální ovladač tak jako to je třeba u LG. Některé televize ho měly ve výbavě, nekteré ne... Třeba tento: emerx.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.