Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvětšit stav baterie

Od: vavlcek®

Prosím o radu, jak zvětšit informaci o stavu baterie. Je vpravo nahoře a mrňavá. Realme UI 4.0, 9i; model RMX3491; Android verze 13. Děkuji za rady, krásné Vánoce.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Zatím jsem nenašel způsob, jak zvětšit horní infolištu. Mám zobrazen jak symbol baterie, tak procenta a zatím to tak tak ještě vidím. Kdo má horší oči, tak asi widget na plochu. Takto jsem to nastavil manželce.

hodnocení

3x
Dá se zvětšit úplně všechno úpravou volby ve vývojářských možnostech.
Je to "nejmenší šířka"a čím nižší číslo nastavíte, tím větší vše bude. Ale říkám, ovlivní to úplně všechno.
Zde pro porovnání výchozí nastavení a to nejnižší co mi telefon dovolí.
Jak povolit vývojářské možnosti najdete třeba zde:
hardreset.info/...
Zvětšit stav baterie
Zvětšit stav baterie #2

hodnocení

2x
Pokud se jedná přímo o symbol či procenta, tak neporadím. Ale mohu doporučit aplikaci "Voltage notifier". Ta sice nezobrazí vypočtený údaj o stavu nabití, ale neustále zobrazuje skutečné napětí.

hodnocení

1x

Velkost a obsah hornej listy definuje sam telefon, to sa neda zmenit, mozete si ale na plochu vlozit bateriovy widget.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]