Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s konzolí Xbox One S

Od: sustazc odpovědí: 1 změna:

Zdravím všechny,

po necelých 5 letech mi (zřejmě) odchází konzole. Když nyní zapnu ovladač a televizi, objeví se jen velmi základní obraz. U her nebo jiných aplikací nejsou načtené ikony, ať už zmáčknu cokoliv, neděje se vůbec nic, s výjimkou velkého svítícího X uprostřed nahoře. Jenže ani poté se nikam nedostanu. Ovladač mě automaticky hodí úplně dolů a nejde s tím dělat vůbec nic. Zkoušel jsem radu od ChatGPT a provedl jsem tvrdý restart, ani to nepomohlo. ChatGPT tvrdil, že je to tím, že konzole zkrátka odchází a že až se koupí nová (kterou by měl Ježíšek přinést, poněvadž na této už nejde hrát NHL 25 a další ročníky), problémy by měly odeznít, že je to jen problém této konzole.

Nicméně je pravda, že ovladače mi blbnuly vždy téměř od začátku a to jsem tomu nic nedělal (alespoň si to myslím). První jsem měl asi 3 roky a druhý zbylé 2. Vždy fungovaly asi 2-3 měsíce a pak to začalo. Pravidelně, když jsem se chtěl posunout doprava, doleva, nahoru nebo dolů, tak mi to neskočilo o jedno, ale třeba o tři. Nebo jsem se nemohl dostat nahoru nebo dolů. Prostě jsem byl zaseknutý na místě. Hráči ve hře si kolikrát jezdili, jak chtěli a blblo to tak skoro celou dobu. Moc jsem to ale neřešil. Vždy jsem se z toho dostal stisknutím levé nebo pravé analogové páčky. Teď už nefunguje ani to.

Je podle vás problém v konzoli, nebo se mi do té televize někdo zkrátka vboural?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Řekl bych že pomalu ale jistě odchází.
Co taky čekat od 20 leté konzole.
doplněno 20.12.25 16:55: Ale co můžete ještě zkusit, vyměnit HDD za SSD.
Je možné že odchází.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]