Nejste přihlášen/a.
Mám mobil s "androidem 11".
Ještě včera se mi při kliknutí na ikonku se symbolem sluchátka (levý obrázek) otevřel adresář s uloženými kontakty. Na něm byla i možnost zobrazení v minulosti uskutečněných hovorů. Stejně tak fungovala ikonka "kontakty" (pravý obrázek).
Něco se stalo a teď se při kliknutí na sluchátko (levý obrázek) zobrazí rovnou uskutečněné hovory a abych se dostal do kontaktů, musím kliknout na nabídku "zobrazit kontakty". Při kliknutí na "kontakty" (pravý obrázek) se sice kontakty zobrazí hned, ale pro změnu se z nich nelze dostat na uskutečněné hovory.
V obou případech vypadá displej jinak, než původně.
Navíc přestalo fungovat přijímání hovoru tažením prstu po displeji. Sice se objeví, že mám hovor, ale displej nijak nereaguje. Někdy se ale objeví dvě tlačítka, kterými lze hovor přijmout.
Co se stalo? Šáhnul jsem někam, kam jsem neměl? Jak to dostat do původního stavu? ![]()
Tak už to vím
. Teda aspoň něco. Přítelkyně to má taky, takže jakási aktualizace, o kterou asi nikdo moc nestál. Kdyby na to aspoň předem upozornili - já strávil včerejší odpoledne zbytečnými pokusy s tím něco udělat
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.