Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Xiaomi TV Box S 3rd GEN

Od: zdendayenda® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Uvedené muiltimediální centrum jsem jako dárek zakoupil u Alzy. Nebyl dodán návod k obsluze. Na urgenci mi zaslali "návod" kde je v sedmi jazycích popsáno a namalováno jak zapojit dva kabely.! Víc nic. Na netu jsem nacházel pořád to stejné.Alza mi nakonec poradila, abych si napsal do Číny, když to tak moc chci. ČOI je v tomto směru organize tak akorát na zrušení. Poraďte mi prosím, kde by se dal plnohodnotný návod / pro seniora 70+ / stáhnout. Odkazy typu "zaplať a já to pošlu" neberu. Špatné zkušenosti...

Děkuji vám za radu Zdendayenda

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
K čemu návod? Jeden kabel do zásuvky, druhý do tv.

hodnocení

0x
U zařízení se standardním operačním systémem (zde Google TV), jako jsou počítače, mobily, chytré TV a třeba multimediální centra, nebývá zvykem dodávat podrobný návod tohoto systému. Je to podobné, jako že vám v návodu k autu už dnes nebudou psát: "Chcete-li odbočit doprava, otáčejte tou kruhovou věcí (dále jen "volant") před levou přední sedačkou při pohledu zezadu (dále jen "sedačka řidiče") doprava.
Chápu, že pro někoho, kdo se s tím setkává poprvé, zvlášť seniora, je to problém. Doporučuji videonávody na Youtube, nebo k tomu pozvat někoho mladšího z rodiny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]