Nejste přihlášen/a.
Dobrý den/ahoj,
u telefonu Vivo Y19s mě neslyší protistrana. Jedná se asi o 5 sekund na začátku hovoru. Je to ve chvíli kdy někdo volá mě. Když volám já, tak se slyšíme v pořádku hned.Když někdy volá mě, tak je tam úplné ticho, protistrana neslyší vůbec nic.
Mám Vodafone a ve starém telefonu se toto nedělo.Díky za tipy jak toto odstranit.
Dobrý den, patrně to neodstraníte, protože máte "pomalý" mobil (jeho systém), resp. chvilku mu trvá, než hovor zcela spojí. Moje (dnes již sešrotovaná) Motorola byla také strašně pomalá a já slyšel první zazvonění až v okamžiku, kdy volající protistrana slyšela u sebe už třetí nebo čtvrtý vyzváněcí tón. Holt, po zazvonění a spojení hovoru ihned a stále mluvte (např. bla, bla, bla), až bude odezva a spojení. Zdravím!
P.S. Najděte si recenze toho mobilu, jestli toto není u něho "normální" problém/chování.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.