Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká je baterie ve vysavači

Od: hakl® odpovědí: 7 změna:

CHtěl bych koupit tyčový vysavač Bosch BBHF 214G ale v popisu není uvedeno jaký je tam akumulátor (baterie).Nevím zda je to záměr.Vím jenom že provoz trvá 35 min.Prohledal jsem snad vše co se dalo ale nic jsem nezjistil. Otázku mám,jestli někdo neví,jaká tam ta baterije je? Jinak to nebudu kupovat!:(

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdravím.

Mohla by to být tato na Allegru: odkaz

hodnocení

stefran) Dík za informaci!*palec*

hodnocení

2x
Tak to nekupujte. Baterie není uživatelsky výměnná, tedy nemají důvod to uvádět. Jinak jsou tam samozřejmě články 18650, jako skoro ve veškerém nářadí. Můžete koupit připravenou čtveřici, nebo si ji nabodovat ze samotných článků. Ale protože se takto ptáte a ani jste nedokázal to hodit do google, tak silně pochybuji, že byste ty články uměl sám vyměnit.

hodnocení

0x

Začít s dotazy u výrobce na zákaznických stránkách zde například.*cert* Platí obecně.

7777
hodnocení

0x

Kupte si Dyson, batrka je tam zvenku nasunutá jako u akuvrtačky. Můžete jich mít víc, jde i samostatně nabíjet v držáku na vysavač. Měl jsem Roventu, Bosch, nic dysonu nekonkuruje.

lll
To je pořád dyson dyson.
Vyndavací baterku má třeba i ETA Fenix, a i jinak je ten vysavač výbornej.
Taky si jich můžete koupit víc a taky je můžete nabíjet i mimo vysavač.
Zaslepený Dysone, nikdo ti nekonkuruje.
Jaká je baterie ve vysavači
Jaká je baterie ve vysavači #2
7777

Moc hezký čínský výrobek. Díky za fotky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]