Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zapojit Karaoke?

Od: adamchuchel* odpovědí: 1 změna:
Ahoj chci zapojit karaoke soustavu a mám notebook,TV,DVD,SET TOP-BOX a mikrofon s nějakou krabičkou do které ho připojím a vedou z ní nějaké kabely černé a červené a nějak mi nejde mikrofon písnička i obraz jsem spustil v DVD ale to co mluvím mi nejde v televizi a nevím jak to mám zapojit

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

michalkolesa*
hodnocení

0x

K tomu karaoke není návod?

Já jsem karaoke ještě neviděl, ale řekl bych, že se připojí mikrofon do karaoke pomocí jacku 3,5 nebo 6,3 konektoru , popř. Cichu, nebo nějaké profi soustavy s nějakým "kulatým více pinovým konektorem".

A pak se tp karaoke propojí s TV pomocí SCARTu, HDMI. SCART i HDMI umí přenášet i zvuk. SCART jen stereo a HDMI i prostorový.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]