Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nabiječka parkside nenabíjí

Od: babetka odpovědí: 10 změna:

Zdravím přátelé.

poprosím o radu,nabíječka parkside viz fotky po vložení baterie skočí na červenou ledku a tváří se,že nabíjí.

Bohužel zřejmě tomu tak není,protože baterie má stále stejné volty.Neví prosím někdo kde je problém?

Moc děkuji za pomoc.

Nabiječka parkside nenabíjí
Nabiječka parkside nenabíjí #2

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Než rozmontovávat nabíječku, to bych raději napřed zkontroloval štítek a parametry nabíječky.

Možná je určená pro jiné baterie.

Nabíjela ty baterie někdy dříve?

Když se na nabíječce rozsvěcují zelená a červená dioda, tak předpokládám že nabíječka je funkční a spíš bude problém v baterii.

Dokáže ta nabíječka nabíjet aspoň nějakou baterii?

(A díky za fotky, ale i sebelepší fotka nezobrazí průchod elektrického napětí a proudu. Takže pokud by bylo v nabíječce něco vypáleného, tak to ucítíš i bez demontáže.)

lll
hodnocení

0x
Vadná baterie?
babetka
hodnocení

Baterie v jiné nabíječce se normálně nabíjí.

hodnocení

0x
A kolik má tedy ta baterie "stále stejných voltů"? Tyhle nabíječky neumí nabíjet podvybité baterie.
babetka
hodnocení

To je jedno,at tam dám jakoukoliv baterii třeba19V,tak svítí červená led a napětí zůstává stále stejné.

hodnocení

0x

problém bude v pokusech o opravu - proto dávají na tyto věci 3 roky záruku a nemají žádný výrobní číslo, aby se to reklamovalo při potížích a vyměnilo za funkční...

Jak píše jeden z rádců - bez měření není vědění. Z fotky určitě nikdo nepozná, co tomu je.

Spíš mne napadá - fungovalo to někdy? Myslím kombinaci této konkrétní nabíječky a dané konkrétní baterie...

111®
hodnocení

0x

Dej sem parametry nabáječky, nebo fotku štítku s údaji.

babetka
hodnocení

Zdravím,při měření zjištěno napětí 21V na vystupním kondenzátoru,dál nevím.

Nabiječka parkside nenabíjí #3

asd1
hodnocení

0x

Nová stojí 250,- má cenu se s tim babrat?

Nabíječka PLG 20 /...

Nová je ke každému vercaiku, pokud není kupováno bez něj... při akcích to vychází na cenu kolem 120,-Kč - prodával jsem na bazoši za stovku a nikdo to nechtěl... měl jsem asi 4, postupně jsem je vyházel a mám jen jednu "hloupou" a další dvojitou chytrou.

Řekl bych ale, že tady tazatelovi o peníze nejde, chce zjistit důvod, proč to nejede..

Já bych porovnal např. typ baterie s typem nabíječky- doposud se nám nevyjádřil, jestli vůbec někdy ta baterie byla nabíjená touto nabíječkou a najednou to přestalo...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]