Nejste přihlášen/a.
Zdravím přátelé.
poprosím o radu,nabíječka parkside viz fotky po vložení baterie skočí na červenou ledku a tváří se,že nabíjí.
Bohužel zřejmě tomu tak není,protože baterie má stále stejné volty.Neví prosím někdo kde je problém?
Moc děkuji za pomoc.
Než rozmontovávat nabíječku, to bych raději napřed zkontroloval štítek a parametry nabíječky.
Možná je určená pro jiné baterie.
Nabíjela ty baterie někdy dříve?
Když se na nabíječce rozsvěcují zelená a červená dioda, tak předpokládám že nabíječka je funkční a spíš bude problém v baterii.
Dokáže ta nabíječka nabíjet aspoň nějakou baterii?
(A díky za fotky, ale i sebelepší fotka nezobrazí průchod elektrického napětí a proudu. Takže pokud by bylo v nabíječce něco vypáleného, tak to ucítíš i bez demontáže.)
problém bude v pokusech o opravu - proto dávají na tyto věci 3 roky záruku a nemají žádný výrobní číslo, aby se to reklamovalo při potížích a vyměnilo za funkční...
Jak píše jeden z rádců - bez měření není vědění. Z fotky určitě nikdo nepozná, co tomu je.
Spíš mne napadá - fungovalo to někdy? Myslím kombinaci této konkrétní nabíječky a dané konkrétní baterie...
Nová je ke každému vercaiku, pokud není kupováno bez něj... při akcích to vychází na cenu kolem 120,-Kč - prodával jsem na bazoši za stovku a nikdo to nechtěl... měl jsem asi 4, postupně jsem je vyházel a mám jen jednu "hloupou" a další dvojitou chytrou.
Řekl bych ale, že tady tazatelovi o peníze nejde, chce zjistit důvod, proč to nejede..
Já bych porovnal např. typ baterie s typem nabíječky- doposud se nám nevyjádřil, jestli vůbec někdy ta baterie byla nabíjená touto nabíječkou a najednou to přestalo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.