Nejste přihlášen/a.
Máte zkušenosti s robotickým vysavačem při přejezdu z hladké podlahy (PVC) na koberec s třásněmi? Nezcuchá je a nezastaví se o ně?
Sencor SRV 7450 prý jezdí chaoticky, šmejdí kudy chce, nedá se prý naprogramovat kudy má jezdit a kudy ne, ale je prý levný a šikovný.
Dobrý den, jestli se robot o koberec zastaví nevím, ale spíše ne a vyjede to. Ovšem, těmi rotujícími "pacičkami" ty třásně rozcuchat určitě musí a tím si cestu na koberec snad proklestí. Ten můj je taky chaotik, ale už se máme docela rádi
. Zdravím!
Robotický vysavač je omyl. Koupil jsem před dvěma lety za cca.12tisíc, jezdil chaoticky, při přechodu mezi dlažbou a kobercem se do koberce zakousl a skončil. A co si myslíte že vysál, má zásobník asi jako dvě krabičky cigaret, prostě hovadina. Narozdíl od toho mám na zahradě robotickou sekačku Husqurna a na tu nemůžu říct špatného slova.Vysavač je ve sklepě.Klidně ho daruji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.