Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fujifilm - ikona

Od: nekdo007* odpovědí: 4 změna:

Ahoj. Dva dny má elektronickou zrcadlovku Fuji Finepix SL 300. Včera jsem si všimla, že se na displeji zobrazuje žlutě ikona foťáku s vykřičníkem v uvozovkách, někdy na chvilku zmizí, ale jinak pořád bliká. Nejdřív jsem si myslela, že to třeba znamená, že mám vybitou baterii, ale po dobití se nic nezměnilo. Pokud máte někdo zkušenosti s tímto fotoaparátem nebo nějakým jiným značky Fujifilm, poraďte mi, prosím. Vážně mám strach, že něco není v pořádku. Předem děkuju.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzs*
hodnocení

0x

Zdravím, řekl bych, že je to tohle - dlouhá doba závěrky, máte použít blesk nebo stativ.

doplněno 26.12.12 22:10:

Jinak pokud nemáte návod, uloz.to/...

Fujifilm - ikona

hodnocení

0x

většinou to znamená, že máte nastavený dlouhý čas, nebo se Vám třesou ruce.. nebo není zapnutá stabilizace... jak píše kolega, nastavit kratší čas, nebo postavit na stativ, nebo přidat blesk,

a hlavně číst návod a poslechnout slova toho mužíka s bradkou, co je pochovaný blízko Kremlu...

jinak foťáček máte fajn...

doplněno 27.12.12 06:09:

.

Fujifilm - ikona #2

hodnocení

0x
Na 100% to bude uvedeno v navodu..Je potreba si ale navod precist..coz je pro mnoho lidi posledni nejzoufalejsi pokus jak uvest fotoaparat do chodu.
Jinak to na 99% je opravdu upozorneni na mozne rozmazani fotografie dlouhym casem..
nekdo007*
hodnocení

já mám právě návod v němčině a německy neumím ani slovo, takže to tam možná někde je, ale přeložit to nedokážu :D jinak díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]