Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VCR Funai 29D.864 - poradit

Od: arny* odpovědí: 3 změna:
10 let staré video kikslo.Včera jsem si v Makru koupil nové VCR Funai 29D.864. Má 6 hlav atd.Nechci zdržovat. Návod prapodivnej.Ovládání jsem z toho blbej.Dotaz zní.Jde programovat tento VCR bez zapnuté TV?Proč neukazuje v displeji VCR něco jiného než hodiny?Je někde na netu nějakej polopatismus? Jestli máte se mnou někdo trpělivost pošlete mi něco. Už jenom když jsem nastavil automatické ladění stanic tak to vzalo/mám Karneval komplet/ i různé kanály druhotné,odrazy atd. Předem díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ehud*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Měl jsem také funai a odešel zvuk a soft. tak jsem ho vrátil zpět,samé udělej i ty po čase ti to bude blbnout více. Prog.bez tv nejde je tam nutné nastvit den,hod atd.Poku se to ovšem nedá nastavit na disple.Až to budeš vracet,tak uveď neduvěru k výrobku.

slim*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Dva roky jsem reklamoval Philips než se mi pomocí soudu podařilo dosáhnout vrácení peněz.Chtěl jsem koupit video nový nabízeli LG a pak doplnil ,že je to vlastně taky Philips.tak jsem řekl dík nechci mám s tím blbé zkušenosti/reklamoval jsem dvakrát i televizi/.Teď k věci před týdnem jsem tedy koupil Funai a hned jsem ho druhý den vracel nešla tam ani pořádně kazeta,Hned mi bylo známý menu i typ zástrček a prodavač mi to při vrácení peněz potvrdil.OPĚT PHILIPS!Vyhodit,vrátit,zničit jsou to šmejdy!Akorát nevím jak se v tom má člověk vyznat.Jiný a přitom stejný značky!

duri*
hodnocení

0x

aml som ten isty funai,krcil mi pasky,a po tretej reklamacii som ho vratil.Su to smejdy to uz neni tak ako stare dobre videa s kvalitnou mechanikou a nastavovanim TIMERA na displeji.Tu u novych musis mat kôli kazdej volovine zapnutu TV.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]