Nejste přihlášen/a.
Není to tak docela pravda.
Mám vyzkoušené, že si to doma přes WiFi nastavím a spustím. Když potom jedu přesně po naplánované trase, tak to bez problémů funguje a upozorňuje i na radary a překročení rychlosti. Ale, když se trochu odchýlím z naplánované trasy, tak navigace začne vybízet, ať se vrátím na naplánovanou trasu a přestane navigovat - i přes to, že jsem už zpět na naplánované trase, tak nefunguje. (Stalo se mi to, když byla v obci nečekaně uzavřená hlavní ulice a objížďka byla přes vedlejší komunikaci - z naplánované trasy jsem se odchýlil asi 20 metrů a na délku asi 50 m. a navigace už byla k ničemu.)
Já mám nejlepěí zkušenost s navigací OsmAnd, která je zdarma. U placené jsou aktualizce map neomezeně, ale ta zdarma má tu nevýhodu, že je možné provést max. 6 aktualizací. Ale je možné ji odinstalovat a nainstalovat znovu a je k dispozici opět 6 aktualizací.
mypy.com vypnul jsem data, naplánovat trasu. To sice nedoporučuji, bo pak to nebere do úvahy uzavírky, nehody...
Spustil jsem navígaci. Trasa se přepočítává.
Zkoušel jsem v autobuse, nevím, zda funguje i hlasová navigace, nechtěl jsem rušit spolucestující, měl jsem stažený zvuk na nulu.
Mám muzeální Garmin 2505 (rok 2012) s přijímačem dopravních informací, takže doporučená trasa se vyhýbá uzavřeným cestám. Ale je to historie, dnes běží vše přes data, kde je i hustota provozu a optimalizace trasy podle toho. Novější auta podporují AndroidAuto / CarPlay s navigací v mobilu.
Tak třeba koupit bazarovou a raději i novou baterii.
Třeba ebay.com/... má na napájecím kabelu ten dopravní přijímač.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.