Nejste přihlášen/a.
Je to sice asi před 7 roky, kdy jsem čekal na "vánoční slevy", že si koupím holící strojek zn. Braun v prodejně OKay.
Vyhlédnutý strojek bez slev stál 2 200,- Kč, když přišla první sleva (26%), tak se cena změnila na 2 700,- Kč, potom krátce před štědrým dnem byla "super sleva" (52%) a holící strojek stál 3 200,- Kč. Když po novém roce slevy skončily, tak strojek stál opět 2 200,- Kč.
To mě od čekání na slevy vyléčilo a ten samý strojek jsem si koupil za normální cenu v internetovém obchodě za 1 700,- Kč.
ad1 Ono možná záleží, na jaké zboží.
Protože třeba na auta se Vánoční slevy moc nevztahují.
ad2 A jestli potřebujete holící strojek, tak budete zarostel jak Krakonoš až do slev?
![]()
ad3 Navíc většina zboží je uměle zdražená, aby mohli dát 50% slevu výprodej a ve finále bylo zboží sice zlevněno, ale třeba jen o 10%. Prostě jen Marketingová masáž s obrovskou diferencí cen před slevou a po slevě, aby se na to nalapali hloupější
.
Takže jak velká emoce slev musí pro Vás nastat?
Nejvíc bude po Novém roce. Většina lidí bude na paragon vracet i nachtěné dárky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.