Nejste přihlášen/a.
Zdravím, polochytrá (naštěstí bez androidu) TV Panasonic TX-24FS503E nám před cca 14 dny začala "zapomínat" přihlášení k iPrima. Na strankách Primy jsem našel nějaké info, že to některé TV dělají, protože ze jim zaplní paměť na cookies. FW máme poslední, verze aplikace je taky poslední, cookies jsem smazal, nic, provedl jsem tovární reset, povolil cookies, povolil jedinečné ID a přesto problém trvá, při každém spuštění iPrima je nutné znovu zadat mail a heslo, což je neuvěřitelný opruz, ať už se to dělá ovladačem, aplikací, nebo přes web.
Já bych na to kašlal, TV nepotřebuji, ale manželka je na ni v kychyni zvyklá a pouští si detektivky z archivu.
Nevím, jestli se něco změnilo v TV, nebo v aplikaci. Neřešil jste někdo podobný problém?
(Dalším problémem je, že když jsem se díval po nových TV této velikosti, tak je to v recenzích jedna velká hrůza, pomalý nedoladěný android s poddimenzovaným HW, všichni dnes kupují TV přes celou stěnu a malou značkovou solidní TV už nikdo neprodává.)
No ano, přejít na co nejkratší heslo a mail s písmenky u sebe mě taky napadlo, ale to několikrát denně nechcete. Zatím jsme manželce nainstaloval apku a oskenuje QR kód z obrazovky, to je si nejrychlejší.
Tak holt si musíte užít to své "naštěstí bez Androidu". Na Android / Google TV to funguje a pochybuju že se někdo bude matlat s aktualizacemi na obskurní uzavřené systémy jednotlivých výrobců televizí. Pro pár lidí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.