Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím to může být?

Od: aja1946® odpovědí: 16 změna:
Ovladač na tv přestal na moji tv reagovat, v Datartu ale funguje,Tv to ale není,starý prasklý reaguje.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olin
hodnocení

0x

Co je to za typ ovladače, některé se i musí naprogramovat. Jo ještě typ televize nebo jen výrobce

hodnocení

Do včerejška fungoval a nikdyjsem ho neprogramovala a v Datartu kanály přepíná, RM-L1225 tv Philips 32PHS4203/12
olin

Tak to vypadá na problém v televizi. Vytáhni šňůru ze zásuvky 230Volt tak na dvě minuty a zase připoj(restart elektroniky). Poté vyzkoušej ovladač. Je možné, že televize potřebuje update/aktualizace

olin

Čtu další příspěvky a ta televize neumí povely z nového ovladače, takže pokud je v televizi někde v "Nastavení" záměna ovladačů/nový ovladač,(jak píše rádce pravec) tak přeprogramovat "v televizi". Zkusím kouknout na návod

hodnocení

Nemám co programovat, Nemám chytrou tv a o žádnou zamenu nejde, kdyz vcera fungoval.
olin

ája:ten typ televizoru co máš už se nikde v Datartu neprodává(ani jinde v obchodech podle Heureky, Zboží), mají jen novější telky a s těmi ten univerzál a tvůj funguje(zázrak), s tou tvou tedy nemusí nový ovladač fungovat. Ještě zkusit aktualizaci té tvé televize, ale nevím jestli si s tím poradíš, podle návodu je to dost složité

olin

Pokud nový ovladač včera fungoval a dnes ne, zkus dát nové baterie nebo je protoč v tom ovladači, nemusí mít kontakt. Některé baterie mají ty výstupky na plusu nižší a nedotýkají se v ovladači kontaktu-i s tím jsem se setkal..

111®
hodnocení

0x

A baterky jsi měnila kdy?

hodnocení

Vyměnili je dnes v Datartu a ovladač vyzkoušeli ke 2 tv Philips na prodejně.

hodnocení

0x

Zde je případně náhradní RM-L1225 k tv Philips,

hodnocení

Ten mám. je v záruce, je kompatibilní se spoustou tv, tudíž to zkusili v Datartu na svojePhilipsy, takže vadny být nemůže. Záhadou je ovšem je proč přestal fungovat u mne doma. A TV vadná není.

jm
hodnocení

0x
Nevylučuje se tu možnost poškození TV... Ovládání - přijímač může být vadný.
hodnocení

Nemůže být vadná tv, když mi starý na povrchu poškozený ovladač funguje.

111®
hodnocení

0x

Tv může být v pasťavu. Vytáhnete šňůru ze zásuvky a nechte tak cca 1/4 hodiny vytaženu. Pak opět zapnete a uvidí se Mohla by se chytnout.

pravec
hodnocení

0x

U některých televizorů je nutno nastavit aktuálně používaný ovladač jako aktivní, primární. Takhle to vypadá, že aktivní je ten starý a tím pádem je ten nový neaktivní.

hodnocení

A proč kdyz včera fungovaly oba nemluvě o tom, že jsem ani jeden nikdy nenastavovala a take v nastavení položka nastavit ovladač není,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]