Jestli myslíte kvůli elektromagnetickému záření, tak je to zbytečné. Toho el. smogu je všude kolem tolik, že už to nějaký router s pár Wattama vf výkonu nevytrhne.
Vzhledem k tomu, že bych musel každý večer (a znovu ráno) odtahovat těžký stůl, abych se k routeru dostal, je to skutečně značně nepraktické. A to ani nemluvím o přítelkyni, která by musela každý večer nosit ze sklepa štafle .
magdon - mně často i v noci chodí upozornění na různé domácí i světové politické nebo katastrofické události či zprávy z bankovnictví nebo výstrahy k počasí (a já chci být průběžně informován).
Záleží na denním režimu. Jsou lidé, kteří jdou o půl desáté spát, i kdyby trakaře padaly, takže si klidně mohou načasovat vypnutí Wifi třeba od 22:00 do 5:00. Pak jsou to třeba rodiny s dětmi, kde může být noční vypnutí Wifi vyloženě žádoucí. Toto časování často umí samotné routery i bez spínacích hodin. Já měl třeba nastaveny jedním routerem dvě sítě, jednu nonstop, a pro děcka druhou host, která se v noci vypínala. No a nebo někdo žije dost nepravidelně, někdy i ponocuje, nebo chodí s mobilem i do postele, a tam by vypínání bylo nepraktické.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.