Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

BOSE home speaker 500

Od: jarinfaltas® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den má někdo zkušennost s títo reproduktorem co se týče převážení na další místa?, jako takoý opruz jsem nazažil když chcete reprák zaktivovat na dalším místě , jako nastavit na wiwi a podobně je prakticky nemožné , nevím ale tohle mě strašně zklamalo na tomto ne zrovna levném zařízení , jinak na servise mě bylo řečeno , že tento přístroj je jejlépe ponechat jen na jednom místě stabilně , tak jsem to vzdal a při převozu na chalupu spojuji jen bluetootem , no je to škoda kyž je v přístroji možnost použití wifi ,spojené s aplikací kde si dáte do paměti rádia a je to uživatelsky potom jednodušší a rychleší.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

A podle nívodu to nejde? Jakou síť máte vybránu 2,4 nebo 5GHz? Resetoval jste před nastavením?

hodnocení

jsem zkoušel naprosto vše co se dá , je to opravdu nepraktická věc, spíš bych potřeboval najít někoho kdo to vlastní jako já

111®
hodnocení

0x

A zdrojem toho radia je telefon?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]