Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o pomoc profesionály, ja jsem v elektro..jen amatér. Zakoupil jsem tvz. bateriový generátor ze solárním panelem, který mi to přes léto nabíjel. Nyní chci tento bateriový generátor nabíjet pomocí větrné turbíny. Zakoupil jsem 3 fázovou nízko otáčkovou turbínu, když jsem ji zapojil do generátoru, tak to nenabíjelo. Poté jsem zjistil, že je tam třeba dát mezi ně 3fázový diodový můstek. Tak jsem zakoupil a propojil. Ale bat. generátor se stále nenabíjí. Tak jsem zkusil vše proměřit voltmetrem. A v jakémkoliv místě propojení to ukazuje max 20v ,dle otáček. Bat. generátor jde normálně nabít ze soláru i ze zásuvky, ale né za pomocí větrné turbíny. Kde by mohla být chyba? díky za odpovědi.
sestava -500W Motor Vhodný pro Větrné Turbíny s Permanentním Magnetem, 12/24V Nízkorychlostní Třífázový PMG Generátor, 300W & 400W, 12V & 24V
SQL50A 50A 1200V Hliníkový kovový kryt 3fázový diodový mostový usměrňovač
FOSSiBOT F1200 Přenosná Elektrická Stanice,bateriový generátor
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.