Zdravím! Zjistil jsem u 2 mobilů realmi 12Pro+, že se nedají přímo propojit datovým kabelem s notebooky s Windows 11, abych mohl jednoduše přenášet. kopírovat fotografie i další soubory do notebooku... Je to komplikace těchto mobilů? Samsungy se připojují úplně jednoduše...Díky za tipy, jak to vyřešit. :-/
Je mi to jasné, ten postup! Bohužel to s dvěma realmi 12Pro+ nefunguje... Datový kabel pouze nabíjí a není žádná možnost v nastavení to propojit, zkoušelo to více " odborníků" ... Jak jsem psal u Samsungů mi to funguje hned, bez problémů!
Objeví se na mobilu po připojení k PC nějaká hláška? Ať je to třeba jen oznámení o nabíjení, zkuste ho rozkliknout, jestli nenabízí i další možnosti. Měly by tam být minimálně tři. Jen nabíjení, přenos dat, přenos fotek.
Já třeba musel jít na položku o telefonu, tam na sestavení telefonu 3x poklepat a objevila se další možnost nastavení a pod tím pak bylo povolit USB přenos nebo tak nějak.Ale už to nevím přesně, přešel jsem na jabko a to má zase jiné mouchy. Nechce se mi spolupracovat s Woknama
Akorát že pro přenos souborů vůbec není ladění USB potřeba, ani lézt do voleb pro vývojáře.
halamus
Po jedné aktualizaci Androidu/MIUI jsem to tak u svého předešlého Xiaomi telefonu udělal, jinak se telefon jen nabíjel. Před aktualizaci přenos souborů fungoval nozmálně. Pravděpodobně to záleží na výrobci telefonu, jaké dá do Androidu výchozí nastavení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.