Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou koupit značku notebooku

Od: jessabel* odpovědí: 5 změna:

HP, Toshiba, Asus, Acer? Jaký procesor? HDD 320-500GB, DDR 3-4GB, 15°, vypalovačka, čtečka, wifi, HDMI, Win.7, do 14 000,- Jedná se dříve o spolehlivost. Děkuji za radu. J.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

já se přikláním k Asus ...cena/výkon...klidněmi vystačí 320GB a ram 3GB je dobrá, 4GB už je na nevím ani co, 15.6"monitor je pro mne optimální i klidně narýsování to jde. Toto téma se tu řeší stále, stačí vyhledat "jaký notebook". HP je tu vesměs vždy chválený.

doplněno 20.08.10 20:10:

dost rozhoduje účel pro, který má sloužit. Definujte . . .

doplněno 20.08.10 20:16:

softcom.cz/... zde mají i s W7 za nějakých 14.5

jessabel*
hodnocení

Práce ve Fotoshopu, práce s fotografií, práce v Excelu, komunikace internet, zábava-stahování hudby a filmů. J.

radek255*
hodnocení

0x

Asus me nastval tim svym znamym nepovedenym x51r modelem pred 3lety, za tohle uz mu neverim.

Na to to popisujete bych bral tento: Prestigio P1590

Kvuli tomu displeji s vysokym rozlisenim 1680 x 1050, a vykonnemu CPU 2.6 GHz (Intel). Vypada to ze moc velky HDD nema, ale v dobe externich harddisku to aspon cloveka nemotivuje delat si z compu skladiste coz ma nekolik vyhod..

Ale radsi si tam zavolejte jak je to s RAM a vypalovackou, vypada to, ze je to tam nejake "volitelne". 1GB je samozrejme minimum.

michalkolesa*
hodnocení

0x

Já si myslím, že nejde říct tato značka je dobrá a tato ne. Každýmu výrobci se nějaký model povede a nějaký ne. Tady spíš jde taky o to, jak je ten notebook zpracovaný, zda je z horších nebo lepších plastů, zda je nějak vyztužen, jaký má zákaznický servis

jessabel*
hodnocení

Dobrý den, já chápu, že ten počítač má tu výhodu a ten zase jinou přednost. Pokud bych chtěl vše na 100% musel bych pořádně připlatit. Já se touto otázkou chtěl dozvědět, která značka z této kategorie do 14-ti tisíc je nejspolehlivější. Mám známé a ti i při lepším vybavením vracejí notebooky v záruční době, nebo musí do servisu. Neposoudím zda je to nimi nebo zacházením s nimi nebo firemní značkou. Díky za odpověď. J

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]