Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, našla jsem si přivýdělek, ke kterému potřebuji mít internet v mobilu, protože budu potřebovat v průběhu práce posílat fotky, případně videa, že je vše v pořádku. Potřebuji si nechat staré telefonní číslo se starou simkou a na tohle staré telefonní číslo si koupit mobilní internet nebo internet v mobilu. Je to možné a kde? Našla jsem, že nabízejí, ale přes novou datovou simku s novým tel.č. a já bych potřebovala ponechat toto mé staré tel.č. a k tomuto starému tel.č. přikoupit internet do mobilu. Nevím jaký nejlepší internet v mobilu zvolit, pokud potřebuji internet v mobilu nárazově v době, kdy pracuji, což nebude každý den v měsíci, abych byla k dispozici ke komunikaci s firmou a klienty. Děkuji předem za info.
Co ze je to za privydelek, neni-li to tajne? Obecne byva zvykem, ze ke komunikaci s klienty se nafasuje sluzebni SIM/telefon.
Za sebe mohu rici, ze bych nebyl uplne odvazany z toho, ze mam neco resit s klienty meho zamestnavatele z meho soukromeho tel. cisla.
A ještě k tomu nějaký měsíc a pak zase nic. Upřímne mne to přijde jako takové ty podivné internetové šul nul přivýdělky, kde se má někdo obvolávat, dávají se prachy za úspěšnost, která se ale nakonec nekoná. Ono je to celé takové divné, člověk co má jednat s klienty si ani není schopen zjistit jaké má možnosti u svého operátora.
"Potřebuji si nechat staré telefonní číslo se starou simkou a na tohle staré telefonní číslo si koupit mobilní internet nebo internet v mobilu. Je to možné a kde?"
Třeba u vašeho operátora? Byla jste se tam zeptat, co nabídnou? Nicméně nikdo vám extra nebude zvědavý na nějaký občasný internet. Buď to bude trvalý měsíční tarif, nebo pak nějaké balíčky, ale ty většinou vycházejí značně nevýhodně v poměru cena a dostupná data.
Pokud opravdu nemáte dvojsimkový telefon, přihlaste se na stránky svého operátora.
Pro přihlášení stačí zadat své tel. číslo a na mobil přijde kód, který na stránkách zadáte.
Najdete zde všechny tarify, i na data, které jsou pro vaše číslo možné.
Jde si je tam rovnou aktivovat.
Nojo, jenže já potřebuji ten internet v mobilu na tohle mé staré tel.č., to jsem totiž zadala ke spolupráci a tam musím komunikovat s firmou přes WhatsUp. To jsem právě udělala blbost, měla jsem ten internet mít už vyřešený. Řeším to až teď.
OMG:
"Najdete zde všechny tarify, i na data, které jsou pro vaše číslo možné."
"jenže já potřebuji ten internet v mobilu na tohle mé staré tel.č."
Vy máte problém se čtením? A proč se teda KONEČNĚ nezeptáte svého OPERÁTORA na dostupné možnosti?
Já začínám být přesvědčený, že tohle je jen trolling, protože to není snad možné.
Moc Vám děkuji za info o T-mobile. Já jsem předtím našla neomezená data jen za 2000 Kč měsíčně. T-mobile to má za necelých 1000 Kč a to je fajn cena. Jen ještě budu muset zjistit, jak se nejlépe s nimi spojím. Dávám přednost přes email nebo telefonicky, lepší než tam chodit osobně. Je tam napsáno, že je to beze smluv, to je přesně to, co mi vyhovuje, nechci se vázat, když ani nevím, jak dlouho to budu dělat a jak mi to půjde, případně jak mi to zdraví dovolí. Pak taky budu muset zjistit, na jaký typ simkarty mi přenesou moje telefonní číslo, někde jsem četla, že už dávají jen nano simku. Ale budu kupovat nový smartphone, musím, protože tenhle můj, kde mám tohle číslo už je 10 let starý a už má slabou baterku. Sám se zapnutý nečekaně vypíná a i když je nabitý na 100%, tak se stává, že po chvíli co chodím venku, tak se najednou začne vypínat nebo restartovat a najednou tam není 100%, ale třeba 65%. A musím právě zjistit nejdřív, jakou simku mi T-mobile pošle, kde budu mít svoje telefonní číslo, abych pak podle toho mohla koupit smartphone.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.