Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, našla jsem si přivýdělek, ke kterému potřebuji mít internet v mobilu, protože budu potřebovat v průběhu práce posílat fotky, případně videa, že je vše v pořádku. Potřebuji si nechat staré telefonní číslo se starou simkou a na tohle staré telefonní číslo si koupit mobilní internet nebo internet v mobilu. Je to možné a kde? Našla jsem, že nabízejí, ale přes novou datovou simku s novým tel.č. a já bych potřebovala ponechat toto mé staré tel.č. a k tomuto starému tel.č. přikoupit internet do mobilu. Nevím jaký nejlepší internet v mobilu zvolit, pokud potřebuji internet v mobilu nárazově v době, kdy pracuji, což nebude každý den v měsíci, abych byla k dispozici ke komunikaci s firmou a klienty. Děkuji předem za info.
Co ze je to za privydelek, neni-li to tajne? Obecne byva zvykem, ze ke komunikaci s klienty se nafasuje sluzebni SIM/telefon.
Za sebe mohu rici, ze bych nebyl uplne odvazany z toho, ze mam neco resit s klienty meho zamestnavatele z meho soukromeho tel. cisla.
A ještě k tomu nějaký měsíc a pak zase nic. Upřímne mne to přijde jako takové ty podivné internetové šul nul přivýdělky, kde se má někdo obvolávat, dávají se prachy za úspěšnost, která se ale nakonec nekoná. Ono je to celé takové divné, člověk co má jednat s klienty si ani není schopen zjistit jaké má možnosti u svého operátora.
"Potřebuji si nechat staré telefonní číslo se starou simkou a na tohle staré telefonní číslo si koupit mobilní internet nebo internet v mobilu. Je to možné a kde?"
Třeba u vašeho operátora? Byla jste se tam zeptat, co nabídnou? Nicméně nikdo vám extra nebude zvědavý na nějaký občasný internet. Buď to bude trvalý měsíční tarif, nebo pak nějaké balíčky, ale ty většinou vycházejí značně nevýhodně v poměru cena a dostupná data.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.