Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poradíte nejlepší mobilní internet?

Od: premyslim odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, našla jsem si přivýdělek, ke kterému potřebuji mít internet v mobilu, protože budu potřebovat v průběhu práce posílat fotky, případně videa, že je vše v pořádku. Potřebuji si nechat staré telefonní číslo se starou simkou a na tohle staré telefonní číslo si koupit mobilní internet nebo internet v mobilu. Je to možné a kde? Našla jsem, že nabízejí, ale přes novou datovou simku s novým tel.č. a já bych potřebovala ponechat toto mé staré tel.č. a k tomuto starému tel.č. přikoupit internet do mobilu. Nevím jaký nejlepší internet v mobilu zvolit, pokud potřebuji internet v mobilu nárazově v době, kdy pracuji, což nebude každý den v měsíci, abych byla k dispozici ke komunikaci s firmou a klienty. Děkuji předem za info.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vili
hodnocení

1x
Špatně položená otázka. Bylo by dobré uvést typ přístroje, jestli náhodou nemá možnost provozovat druhou SIM kartu, další věc je stávající poskytovatel služeb, tarif, cena a také jaká bude potřeba nové služby z hlediska rychlosti a potřeby dat. Pak také, kolik peněz budete chtít nejvýše platit navíc.
Případně, jestli nebude výhodnější vyndat že šuplíku starší mobil a na přivýdělek si vzít další SIM.
Já osobně jsem před časem přes retenční oddělení dostal u T-Mobile slevu 45 procent z tarifu na 5 let a každé 2 roky můžu mít k tomu dotované zařízení. Moje rodina to má obdobně. Předtím jsem měl na data O2 datamanii, kde mi ale nevyhovovalo, že jde jen o datový vnitrostátní tarif. A ještě předtím v mobilu nějakou předplacenou druhou SIM s 10 GB dat z nějaké vánoční akce, kdy dobití nad určitou částku bylo o nějaké vyšší desítky procent zvýhodněné, což v té době už dalo slušnou cenu za data. Prostě co jsem v té době vždy požadoval v závislosti na mých potřebách.
Myslím také, že pokud člověk nechce jednat s retenčním oddělením, je asi relativně výhodný tarif O2 v kombinaci s Air bank, ale podmínky neznám.

hodnocení

0x
Nemáte možnost dát do svého telefonu druhou simku?
mll

Případně pokud to nelze, tak pořdit nějaký ten datový modem a připojovat se k němu přes wifi. Tím má internet pro telefon i počítač (notebook).

k2
hodnocení

0x

Co ze je to za privydelek, neni-li to tajne? Obecne byva zvykem, ze ke komunikaci s klienty se nafasuje sluzebni SIM/telefon.

Za sebe mohu rici, ze bych nebyl uplne odvazany z toho, ze mam neco resit s klienty meho zamestnavatele z meho soukromeho tel. cisla.

thetruth

A ještě k tomu nějaký měsíc a pak zase nic. Upřímne mne to přijde jako takové ty podivné internetové šul nul přivýdělky, kde se má někdo obvolávat, dávají se prachy za úspěšnost, která se ale nakonec nekoná. Ono je to celé takové divné, člověk co má jednat s klienty si ani není schopen zjistit jaké má možnosti u svého operátora.

thetruth
hodnocení

0x

"Potřebuji si nechat staré telefonní číslo se starou simkou a na tohle staré telefonní číslo si koupit mobilní internet nebo internet v mobilu. Je to možné a kde?"

Třeba u vašeho operátora? Byla jste se tam zeptat, co nabídnou? Nicméně nikdo vám extra nebude zvědavý na nějaký občasný internet. Buď to bude trvalý měsíční tarif, nebo pak nějaké balíčky, ale ty většinou vycházejí značně nevýhodně v poměru cena a dostupná data.

hodnocení

0x

Nejlepší mobilní internet závisí na místě příjmu.

Zajděte si na pobočku operátora.

hodnocení

0x

Rozumím tomu tak, že se jedná o nějaký druh práce pro určitou firmu. V tom případě je to věcí té firmy, jakým způsobem vás vybaví potřebnou technologií. Jde hlavně o to, abyste nedoplatila na svou "dobrotu".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]