Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepodporovaný soubor

Od: milanp® odpovědí: 7 změna:

V mobilu mám uloženy fotky, které jsem nafotil. Vždycky bylo vše bez problému.

S ničeho nic mi poslední dobou některé nejdou zobrazit.

Když na ně kliknu, zobrazí se černá obrazovka s nápisem "Nepodporovaný soubor".

doplněno 02.11.25 23:10:

Vyfotil jsem mobil tak jak je. Jsou zobrazeny zmenšeniny těch fotek a ty šedé "čtverečky" jsou nezobrazené fotky.

Nepodporovaný soubor

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olin
hodnocení

2x

RESTARTUJ telefon a případně Update/aktualizace. Už párkrát jsem řešil podobné věci,, většinou to zabralo. Takto výrobci telefonů a softwaru donutí majitele k aktualizaci nebo případného "záškodníka" znemožnit další používání odcizené věci(restartem).

hodnocení

0x
Začal bych stažením fotky do PC, zda je to jpg a půjde zobrazit.

hodnocení

0x

A můžete prosím nafotit, na co to klikáte?

hodnocení

To není ani tak klikání,jako spíše prstem ďubnu do miniatury fotky v mobilu, aby se zobrazila na celém displeji.

Tak screenshot obrazovky ,,,

To může být totiž jen zástupce - odkaz na dávno smazaný soubor.

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, zobrazujte fotky v mobilu, patrně s OS Android, v aplikaci Fotky, kterou si nainstalujte z Obchod Play. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]