Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
poprosím o pomoc,neví někdo jak rozpůlit tuhle baterii z elektrokola?povolil jsem šroubky po obvodu,nicméně rozpulit se nedaří.Mám dojem jestli to ještě uvnitř není přilepené.Nemá někdo zkušenost?Nejde nabít přes origo konektor.Děkuji všem.
Zkušenost s rozebráním obalu baterie nemám.
Musíš hledat a postupovat jemně. Když máš vymontované šroubky, tak hledej skryté šroubky - třeba pod těma samolepkama.
Pokud se dá v mezeře ve spoji kryt roztpáčit, tak se podle toho, jak moc se kryt brání, dá odhadnout blízkost šroubku.
Pokud je ve spoji například silikon nebo nějaké jiné těsnění, pak to musíš postupně oddalovat a doufat, že kryt neprasne. No a pokud je to svařené, tak ten kryt bez poškození asi nerozmontuješ.
Zdravím
právě,že po obvodu se to tak na 2cm dá otevřít,ale drží to uprostřed jako kdyby tam ta baterie byla přilepená.
Ty baterie jsou dost hořlavé i bez toho, aby do nich hrabal "odborník" co se na rozebrání musí ptát na poradně. Já vím, že jste se na to neptal, ale chudáci co bydlí poblíž...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.