Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
na Ordinaci v růžové zahradě nekoukám přes 10 let a rozhodně já tom nemíním nic měnit. Ale na ty první dilý na začátku se dalo koukat a byly fajn (aspoň pro mě). Tak mě napadlo si předplatit voyo. Nebo teda dnešní oneplay. Tuším, že je to za 200,-/měsíc.
-najdu tam všechny staré díly seriálu (ne jen ordinace)?
-co když už si časem nebudu chtít předplacet? Jak registraci zrušim?
Děkuji za odpovědi
Oneplay prvořadě s plnými službami stojí přes 600,.měsíčně. U dlouhých seriálů jsou ke shlédnutí jen poslední roky. Tak bohužel.
Ke sledování potřebuješ smart TV, modem s velmi rychlým WIFI. Musel jsem modem měnit, doporučovaný od O2 stál skoro 5tis..
Normální modem jsem měl, obraz se kousal. TV mám pověšenou na stěně, za ní mám zásuvku 220V,která není vidět. Proto připojuji přes WIFI, abych nemusel mít žádný kabel.
Jako požadavek ještě chtěli, aby byl do domu zaveden optický internet. Koukal jsem vám na Ordinaci, je tam až druhá řada.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.