Nejste přihlášen/a.
Mám 15 let starou lednici a před pár týdny přestala chladit,tedy jako by se přepla na nejnižší stupeň chlazení.V lednici bylo prostě rozmezí 10-15st.Mrazák jede normálně.Měl jsem podezření na termostat, protože po otočení na min.,či max lednice nevypla-nezapla. Opravář mi sdělil, že termo je v pořádku a že tam není kapalina (předpokládám freon,či jiná náhrada),doplnil ji a lednice jede, i termostat spíná.Jenže když sepne, tak nevypne.Postupně ubírám kolečkem termostatu z 5, teď už na 2,lednice se po malém ubrání vypne,po nějaké době sepne a zas jede nonstop,v lednici je stále 5-7 st. Když ubírám kolečkem,měla by se také teplota zvyšovat,ne?
Tuhle radu asi nečekáte, ale nám stará lednice začala taky zlobit stejným způsobem. Koupili jsme novou a jaké pro mne bylo překvapení, když nám po roce z elektrárny přišel přeplatek 3 000,- Kč. Už z toho důvodu radím vyměnit za novou. Vyplatí se to.
Super, přeji ať "šlape". Ale opravdu, dneska se už nevyplatí spravovat. Musím ovšem zavřít oči nad elektronickým odpadem, který nás jednou pohltí.
Staré přístroje "žerou", o tom žádná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.