Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nazev flesky na yutube

Od: sklar® odpovědí: 4 změna:

zdravim nevite nazev flesky na yutube? mam televizi ktera neni smartka a chtel bych se pripojit na yutube. dik za radu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dobrý den!

Především musíte mít internet. Ten se zavede do níže uvedené krabičky kabelem. (Možná že dříve zmíněný Chromecast má možnost bezdrátového připojení, nevím.) Dobré řešení je TV box neboli Media player. Důležité je, aby byl s Androidem nebo nověji bývá nazýván Google box. (Stojí asi od 1000 Kč nahoru, ale s levným mám špatnou zkušenost.) Nabízí i internetový prohlížeč, možnost stažení aplikací jako FB a další věci. Já mám s aplikací YT pro televizi tu zkušenost, že se mi vždy vnutila skoro minuta reklam na začátku a další reklamy během přehrávání. Vyřešil jsem to tak, že YT přehrávám pomocí TV internetového prohlížeče, do kterého jsem si stáhl YT adblocker, tedy odstraňovač reklam, a mám pokoj. Dejte si to do vyhledávače a vyberte si. Pokud chcete tu "flešku" jen kvůli YT, podle mě to nemá cenu. Zaprvé to je drahé a zadruhé, pokud se díváte sám na YT zblízka na monitoru, máte ve skutečnosti větší obraz než na dálku v TV. (Pokud se chce dívat celá rodina, je to něco jiného.) A v počítači máte taky možnost nainstalovat si YT adblocker, pokud ho nemáte.

Ještě jsem se díval na internet, jaký je rozdíl mezi Chromecastem a TV media boxem (mohl jste se podívat i sám), a zjistil jsem, že Chromecast slouží jen k přenosu obsahu z vašeho mobilu nebo počítače, zatímco TV box chytá internet a na TV si tak můžete přehrát prakticky vše, co chytnete na internetu přes mobil nebo počítač. TV box je tedy samostatné zařízení, které dělá z tradiční televize "chytrou".

Pokud jste ještě neučinil žádné závazné kroky, doporučuji při nákupu sledovat verzi Androidu (11 nebo, pokud je, vyšší) a kapacitu paměti, protože si do něj můžete stahovat aplikace přes Google Play.

Nevím, jakou máte televizi, ale pokud to není nad vaše možnosti, doporučoval bych nejlépe koupit novou s Androidem (též "Google TV"). Dobré a levné jsou televize TCL.

re4zon
hodnocení

0x
Chromecast, napriklad
vernon
Zbytečně drahé. Každý, i ten nejlevnější Android box má Chromecast jako funkci, integrovaný v sobě...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]