Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zablokovaný telefon

Od: janp odpovědí: 7 změna:

Dcera si nastavila zámek do telefonu (android) a zapomněla heslo. Po pár pokusech se telefon blokne a nechá zkusit další pokud cca. po hodině. Resetovat do továrního nastavení nejde . na netu jsem našel, že je to nějaká nová ochrana spražená s google účtem. Přes google účet přístup také nelze podle návodu získat.

Lze nějak telefon přehrát nebo odblokovat i za cenu ztráty dat?

Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Přihlásit se na pc do jejího uču a tam.

Přihlas se na počítači Gmailem, na který je vedený její smartphone, do nástroje "Najdi moje zařízení". Díky němu můžete telefon na dálku zablokovat, odblokovat, ale i vrátit do továrního nastavení.

hodnocení

0x

Tovární nastavení musí jít, jen se po něm bude muset přihlásit opět jejím Google účtem, aby se mobil odblokoval. Je to ochrana proti krádežím.

janp
hodnocení

Do google účtu jsem se přihlásil, ale je tam jen druhý telefon. Ten bloknutý ne.

V recovery menu opravdu factory reset není - prošel jsem to mnohokrát, jen wipe data a to neudělá nic znatelného.

Wipe data je tovární nastavení. Musíte to pak ještě potvrdit, někdy napsáním slova yes, někdy vybráním správné položky z několika možných. Po resetu naběhne čistý telefon a bude chtít přihlásit původním google účtem.

janp
hodnocení

resp. není tam wipe data ale jen wipe cache partition, nic víc

A nemáte fotku toho recovery? Nebo by pomohlo aspoň sdělit značku a typ telefonu.

luig
hodnocení

0x
A má tam Google android?
Má povolen ADB debug a root debuging?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]