Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Google play a stahování her na internetu-kde?

Od: samar25 odpovědí: 3 změna:

Dobré poledne,

mám HTC Wildfire. Google Play mi ze začátku koupě fungoval, stahovali se soubory i více najednou, ale poslední dobou, i když jsem připojená na stejnou wifi mi nejde ani jeden soubor stáhnout.

Objeví se stahování v horní liště, ale jako jen že se připravuje, ale nestahuje.

Nevíte, čím by to mohlo být?

A ještě jedna otázka:

Kde si můžu na internetu stáhnout hry nebo aplikace na můj mobil? Pak si ho do mobilu pošlu přes bluetooth.

Mockrát děkuji za odpovědi a přeji pěkný den. ;)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Zkus mobil restartovat, taky se mi to občas stane. Stahování her z pc do mobilu se řešilo tady.

samar25
hodnocení

A nemáte ještě nějakou další stránku? V odkazu je odkaz jen na jednu.

Ano, je tam odkat jen na jednu, ale tu opravdu můžu doporučit ;) sám mám odtam plno her aplikací ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]