Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám takový dotaz. Vlastním telefon Sony Ericson K700i. Potřebovala bych poradit, zda lze nějak stahnout můj telefonní seznam do pc a pak zase následně zpět do jiného mobilního telefonu?
Děkuji za rady.
Já mám v PC program Sony Ericcson PC suite, který umožní pracovat s telefonem v PC, teda synchronizovat údaje v mobilu s PC a naopak, editovat soubory, textové a obrazové zprávy, telefonní seznam, kalendář, zálohovat a vracet, připojit PC na internet pomocí modemu v mobilu.
Podívejte se třeba na stahuj.centrum.cz/...
Další možnost je zkusit poslat telefonní seznam z mobilu do mobilu pomocí Bluetooth přímo. - najít příslušné jméno v seznamu, v Dalším vybrat Odeslat kontakt, šipka vpravo, vybrat Bluetooth a potvrdit, pokud má druhý telefon zapnutý BT, neměl by být problém...
Další možnost je zkopírovat si Váš tlf. seznam v mobilu na paměťovou kartu, a tu kartu strčit do druhého mobilu a zkopírovat z ní seznam do mobilu, (pokud teda ty karty jsou stejného typu)
doplněno 18.08.10 09:13:pomocí BT: Otevřete adresář, v něm Možnosti, v nich Rozšířené, v nich Odeslat všechny kontakty a vybrat Bluetooth, až najde protějšek , potvrdit... a čtěte stále Informace vpravo dole
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.