Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Televize JVC se opakovaně vypíná a zapíná

Od: tm odpovědí: 3 změna:
Televize JVC po zapnutí ovladačem spustí logo a hned se vypne a opět se zapne - zobrazí se logo a opět se vypne, zapne a pořád dokola... vypnout lze pouze tak, že vytáhnu ze zásuvky. Na nic nereaguje. Nevíte, co by to mohlo způsobovat? DVD odpojeno, baterky v ovladači vyměněny, zapnuta do jiné zásuvky...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bear
hodnocení

0x

Napájecí zdroj, vadné elektrolytické kondenzátory.

olin

Souhlas s bear.

tm: pokud uvedete model/typ televize, dá se případně dohledat cena "zdroje". Počítám že stáří televize bude přes pět let

Taky jsem si to před časem myslel u jedné vyhozené... Na 99% šlo o JVC, pokud si pamatuju, 3 roky stará smart telka. Kondiky v pořádku po stránce kapacity i vnitřního odporu, zdroj plně funkční, ovšem co jsem zjistil a vedlo k tomu, že jsem ji potupně a odvezl do sběrného dvora - podle zjištění porůznu na webu s největší pravděpodobností byla příčinou nezdařená automatická aktualizace firmwaru, stává se ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]