Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
potřebovala bych prosím tip na nabíjecí baterie, které po nabití vydrží.
Dcera chodí do fotokroužku a má fotoaparát na 4 baterie AA. Ovšem po hodině a půl používání baterie kompletně vytříská (i když jsou to lepší kousky a né 4 tužkovky za dvacku ).
Máme doma pár dobíjecích baterií, ale u nich je to stejné.
Máte prosím tip, které dobíjecí by opravdu vydržely?
Když jde na kroužek, táhne s sebou zásobu baterek a případná výměna akorát zdržuje, protože sama to moc neumí. (Tipy na jiný foťák nepotřebuji, díky , je ještě malá, zkouší si to, takže toto vybavení je zatím dostačující.)
Děkuji.
Z vlastní zkušenosti bych doporučil baterie " enelop". Používal jsem je do starého foťáku řadu let. Nikdy jsem teda nepočítal, kolik vydrží fotek, ale i po 10 letech jsou velmi odolné proti samovybíjení (řádově roky).
Měl jsem 2 sady, ale málokdy bylo potřeba baterie měnit během jedné akce. Nevím, co má Vaše dcera za foťák, ale mně trvala výměna baterií cca 5 - 10 vteřin.
Jsou potřeba baterie s malým vnitřním odporem. Používám aliexpress.com/...
Je potřeba ale vědět, o co se jedná. Tady je v obalu AA umístěn článek LiPo a DC/DC měnič. Uvedené parametry jsou nesmyslné, ale takovéto "baterie"zajistí stabilní napájení. Samovybijí se tak za 3 měsíce, tady bych si pořídil 8 ks a ty před použitím nabil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.