Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pokoj.termostat - nastaveni

Od: luftakota odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,

pořídil jsem si pokojový termostat(NONAME) k topné rohoži z ALIEXPR.

nemám k tomu návod jak nastavit týdenní program.

Máte někdo podobný termostat?

Já si můžu pouze nastavit za jak dlouho ho zapnout a vypnout, ale abych si nastavil časy sepnutí v jednotlivé dny, to si nevím rady, ani jak se dostat do nejakého nastavení, kde bych vše nastavil.

Děkuji

Pokoj.termostat - nastaveni

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jir
hodnocení

0x
Když napíšete typ regulátoru, třeba to někdo najde...
Ale teď se musím zeptat: myslíte, že kombinace jakési, možná necertikfikované topné rohože, regulátoru, k němuž ani nemáte návod a nedokážete ho sám sehnat a k tomu to má všechno být zapojeno do elektriky je rozumná kombinace?
luftakota
hodnocení

fenixgroup.cz a tam mnou zakoupená je dle vás necertifikovaná topná rohož? *smich*

Termostat jsem si mohl koupit analogový, tam ale nemužu nastavit čas apod.

u tohoto digital termostatu jsem dohledal tento typ - KC01H-16A

Dobry den,
pořídil jsem si pokojový termostat(NONAME) k topné rohoži z ALIEXPR. - píšete...
Tady trochu podrobnější návod manuals.plus/... případně si strojně přeložte v prohlížeči
luftakota
hodnocení

nonek

...

aha,ale bylo to myšleno tak, že termostat je z Aiiexp., ale top rohož je ověřená značka z ČR

nejem češtinář, nevím zda něke ve větě měla být vložena čárka či ne *nevi*

k topné rohoži z ALIEXPR. - píšete...
Dobrý den,
pořídil jsem si pokojový termostat(NONAME) z ALIEXP., k topné rohoži
možná takto, i když o výrobci TR není zmínka... ale neevokuje to, že je z Ali.
Ale už je to jasné, neřeším
luftakota
hodnocení

jj, termostat z aliexp k topné rohoži, je to lepší? *smich*

luftakota
hodnocení

jinak, dle videonavodu a manualu co jste poslal, to jsem zvladl už dříve, ale myslel jsem si, že lze nastavit týdenní program na jednotlivé dny a hodiny, ale vidím, že nelze

no nic nevadí, vám moc děkuji

hodnocení

0x

Přímo na stránkách aliexpressu máte něco jako návod.

Stačí sjet kousek dolů.

aliexpress.com/...

luftakota
hodnocení

no o tom (jako návodu) vím, ale když to udělám, tak se mi zobrazí nějaké kódy, které jsou mi stejně k ničemu

Tak pak je otázka, jestli to nastavování souhlasí s vůbec nějakým návodem a má na něco vliv... Ze zvědavosti jsem koupil z Alíku asi 5 levných pwm regulátorů k soláru do karavanu, každý jinde, všechny vypadaly stejně, menu podobné a plně funkční, až na výjimku - byl mezi nimi i takový, co bez ohledu na nastavení jakýchkoli hodnot držel trvalých 14V a menu byla jen taková digihra :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]